Home Stiri mondene Cum se înțeleg, de fapt, Andreea Bălan și Andra! Blondina a dezvăluit adevărul. Ce a spus despre Andra

Cum se înțeleg, de fapt, Andreea Bălan și Andra! Blondina a dezvăluit adevărul. Ce a spus despre Andra

de negriuelena

Atât Andreea Bălan, cât și Andra au numeroși fani și sunt considerate printre cele mai îndrăgite și influente cântărețe din România.

Având în vedere scandalurile care au loc în showbiz, mai ales între femei, care, de cele mai multe ori, nu se agreează, o mulțime de fani ai celor două artiste s-au întrebat care este, de fapt, relația dintre ele.

Andreea Bălan a spulberat misterul și a spus adevărul despre cum se înțelege cu Andra, colega ei de breaslă.

Conform blondinei, cele două sunt bune prietene încă de când au debutat și are numai cuvinte de apreciere pentru Andra.

De curând, Andreea Bălan a publicat pe conturile sale de socializare o fotografie în care apare alături de Andra, iar fanii s-au întrecut în a le da like-uri și a scrie comentarii pozitive despre prietenia dintre ele.

Totodată, blondina a dezvăluit și lucruri mai puțin cunoscute despre ceea ce făceau ea și Andra atunci când se întâlneau.

„Ne știm de 20 de ani de când eram amândouă la început de drum, cântam pe aceeași scenă și stăteam la povești până târziu în aceeași cameră de hotel.

Anii au trecut, ne-am văzut de carieră, avem familii și copii acum, dar de fiecare dată când mă întâlnesc cu Andra, am aceeași bucurie inocentă ca la 13 ani!

Unele sentimente nu se schimbă niciodată, chiar dacă trece timpul”, a transmis Andreea Bălan prin intermediul conturilor sale de socializare…

Andra i-a lăsat un comentariu cu o inimioară la postarea de pe Instagram, iar Andreea Bălan i-a replicat cu trei inimioare, semn că țin foarte mult una la cealaltă.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies