Home Compatibilitate zodii Cum știi că el este alesul inimii tale în funcție de zodie

Cum știi că el este alesul inimii tale în funcție de zodie

de Arseni Ana
Cum stii ca el este alesul inimii tale in functie de zodie

Toate fetele își doresc să își întâlnească alesul inimii cât mai repede, deoarece nimănui nu-i place să sufere. Cu toate că nimeni nu poate spune data exactă când se va întâmpla lucrul acesta, avem un mic truc prin care puteți afla dacă el este persoana potrivită, doar cu ajutorul zodiei voastre.

Berbec

Te plictisești de relațiile lungi și nu prea îți surâde ideea de a fi legată de cineva pentru prea mult timp. Tocmai din acest motiv, persoana potrivită va fi aceea care te va face să vrei să ai o relație serioasă.

Taur

Vei ști că el este alesul doar când în relație nu vor mai apărea geloziile, reproșurile, stările de nesiguranță și de neliniște. Vrei ca relația să meargă ca pe roate, fără să intervină toate aceste lucruri banale între voi.

Gemeni

Dacă îți vei putea arăta slăbiciunile și laturile vulnerabile, atunci l-ai întâlnit pe prințul tău. Persoana potrivită nu te va manipula sau judeca și nu se va folosi de punctele tale slabe.

Rac

Racii își vor găsi alesul doar atunci când vor găsi pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă cu ei, care să își dorească aceleași lucruri de la viață și care să aibă aceleași priorități.

Leu

Dacă bărbatul de lângă tine te va motiva mereu și îți va da imboldurile necesare, să știi că el este alesul. Ai nevoie de sprijin moral și doar cel potrivit ți-l poate oferi.

Fecioară

Relațiile încheiate ți-au dat mari dureri de cap. Dacă nu vei mai avea aceste stări lângă un bărbat, el este alesul. Te vei bucura de prezent și nu te vei mai gândi la ce a fost.

Balanță

Când te vei simți atrasă de un bărbat la fel ușor cum se simte el față de tine, atunci ai găsit persoana potrivită. Magnetismul tău este uriaș, dar, atunci când este reciproc, înflorești.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte atenți cu oamenii cărora le spun lucruri personale. Așa că, un Scorpion va ști că a găsit persoana potrivită doar dacă va fi ea însăși și își va lăsa garda jos.

Săgetător

Când un Săgetător își va manifesta toate stările, mai ales stările negative, atunci a decis să fie cu persoana potrivită. Nu își va arăta doar latura optimistă, așa cum face de fiecare dată, ci va fi naturală.

Capricorn

Atunci când nu vei mai fi nevoită să dai explicații care nu își au rostul și să fii tu însăți fără a te mai justifica, atunci alesul ți-a ieșit în cale.

Vărsător

Nu îți place rutina și tocmai persoana care va fi spontană și plină de viață îți va câștiga inima. Relația bazată pe nebunie, spontaneitate și voie bună, aceea este relația potrivită pentru tine…

Pești

Când vei găsi o persoană care să te susțină și să îți fie alături indiferent ce se întâmplă, atunci vei fi cu adevărat fericită. Ai nevoie de cineva care să fie lângă tine și care să îți arate cât ești de importantă pentru ea, așa că nu te opri până când o găsești.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..