Home Compatibilitate zodii Cumpene și dezamăgiri pentru 3 zodii în Ianuarie

Cumpene și dezamăgiri pentru 3 zodii în Ianuarie

de Arseni Ana
Cumpene si dezamagiri pentru 3 zodii in Ianuarie

Dacă nu ești un mare fan al iernii, nimeni nu te poate învinovăți. Vremea este înghețată și inducătoare de gripă, vacanțele sunt adesea mult prea copleșitoare și abia aștepți să apară soarele primăverii.

Cu toate acestea, iarna este cu atât mai semnificativă decât toate inconvenientele sale, așa că reține următorul fapt: astrologia are și ea un cuvânt de spus. Prin urmare, nativii din următoarele trei zodii vor avea parte de cele mai neplăcute momente în Ianuarie.

  1. Pești: Inevitabilul ține să se întâmple.

Dacă pe timpul verii ai reușit să legi anumite prietenii sau chiar relații profesionale, în Ianuarie vei avea parte de anumite dezamăgiri la acest capitol.

Persoanele de la care nu te aștepți, prieteni apropiați sau chiar rude, se vor alia împotriva ta. Se pare că succesul tău din ultimul an nu le aduce o adevărată bucurie, așa cum credeai. Astfel, anumite persoane își vor arăta adevărata față, iar tu vei simți că toți sunt împotriva ta.

Ceea ce este pe jumătate adevărat. Tot ce contează este să îți selectezi oamenii care sunt realmente aproape de tine și îți vor binele și să-i păstrezi în viața ta. Vei fi copleșită de acest eveniment neplăcut și probabil că te vei izola o scurtă perioadă, poate chiar și în timpul sărbătorilor de iarnă.

  1. Fecioară: Repercusiunile faptelor tale își fac apariția.

Se pare că acțiunile tale de acum ceva timp își vor primi repercusiunile de care ți-a fost destul de frică în ultimul timp. Ai simțit că ceva urmează să se întâmple însă nu erai convins și sigur pe situație. Anumite decizii luate în trecut poate au fost benefice pe termen scurt însă pe termen lung se pare ca îți vor cauza probleme, iar cauzele apar în Ianuarie.

Deși conștientă că aceste clipe vor veni, nu te-ai pregătit în niciun fel și astfel ești luată prin surprindere. Ești găsită cu garda jos și pare un drum fără capăt. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să realizezi că nimic nu durează la nesfârșit. Va fi bine!

  1. Săgetător: Singurătatea și nesiguranța vor încerca să te domine.

Luna Ianuarie va fi una dificilă din punct de vedere profesional, deoarece vei întâmpina anumite schimbări în acest sector, la care nu vei știi cum să reacționezi.

Totuși, dezamăgirea nu va veni de aici, ci din sectorul familiei. Trecând prin această perioadă grea, îți vei dori ca familia să îți fie alături și să te sprijine, lucru care nu se va întâmpla prea curând. Conflictele din trecut și neînțelegerile dintre tine și cei dragi au rămas nerezolvate, iar astfel ești găsită singură în aceste momente dificile…

Partea relativ bună este că asta nu va face decât să te facă mai puternică decât ai fost până acum. Poate dacă vei avea curajul și inițiativa să lămurești situația cu cei apropiați și dragi ție, toată această perioadă dificilă va dispărea dintr-odată. Ai de ales. Vei putea să faci totuși alegerea corectă? Nu lăsa nesiguranța să te domine, dar lasă în schimb spiritul sărbătorilor de iarnă să te readucă aproape de familie și prieteni.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..