Home Stiri mondene Daliana Răducan și Răzvan Simion așteaptă un copil? „În trei luni e gata”

Daliana Răducan și Răzvan Simion așteaptă un copil? „În trei luni e gata”

de Clara

Răzvan Simion a ridicat foarte multe semne de întrebare cu cea mai recentă afirmație a lui. Prezentatorul a dat de înțeles că el și Daliana ar aștepta primul lor copil, la aproape un an de când sunt împreună.

Dani Oțil: „Dai pe ăsta și ce îți iei la botez? Nu te mai chem, să știi!”

Răzvan Simion: „M-am dus la el la nuntă îmbrăcat ca ginerică. Dacă mă cheamă la botez, lui e frică să mă cheme, că, dacă fac un copil…”

Dani Oțil: „Are și timp.”

Răzvan Simion: „La mine, în trei luni e gata!”

În urmă cu doar câțiva ani, când avea o relație cu Lidia, Răzvan a vorbit despre impactul pe care decizia lor de a fi împreună l-a avut asupra vieții lor sociale.

„Eu nu, eu am câştigat, poate, nişte prieteni pierduți altădată. Am reuşit să-i împărţim în amici, în prieteni, prieteni foarte buni. Noi ne-am asumat lucrurile astea, am avertizat-o că se va declanşa iadul pe pământ. Ea a zis că e pregătită, n-am crezut că o să fie atât de copleșitor pentru ea. Am învăţat-o să nu mai citească anonimele date pe diverse site-uri sau pagini de Facebook şi Instagram şi să verifice acele conturi făcute cu trei zile în urmă, cu poze cu pisici şi flori la profil. Primim multe mesaje din comunitatea neoprotestantă şi ne dăm seama că ei n-au învăţat nimic în duminicile acelea când tatăl Lidiei predică din amvon.

Atât timp cât ei nu l-au găsit pe Dumnezeu, încă îl caută şi au inima plină de negură, pentru noi nu sunt persoane importante. Au trecut aproape trei ani şi oamenii au încă lucruri a ne spune, de parcă noi, vreodată, am încercat să intrăm în viaţa cuiva şi să dăm lecţii. Asta mi s-a părut mereu ceva de neimaginat: cum cineva poate certa pe altcineva doar pentru că îi ştie adresa de e-mail… Ea a fost mai rănită şi dezamăgită decât am fost eu”, a spus Răzvan în cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies