Home Stiri mondene Daliana Răducan spune cum se înţelege cu cei doi copii ai lui Răzvan

Daliana Răducan spune cum se înţelege cu cei doi copii ai lui Răzvan

de Clara

Răzvan Simion a avut parte de o viaţă sentimentală tumultuoasă. După divorţul de soţie, acesta a intrat într-o relaţie de aproximativ cinci ani cu Lidia Buble, dar care a ajuns la final în vara anului trecut. Cu toate acestea, acum, pare mai fericit ca niciodată în braţele Dalianei Răducan.

Arhitecta şi iubitul ei au acordat un interviu pentru viva.ro şi au vorbit despre relaţia lor. Daliana a mărturisit cum se înţelege cu cei doi copii pe care Răzvan îi are cu fosta nevastă.

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată.

Amândoi am ajuns la concluzia că suntem mai valoroși împreună decât separați. Știm să ne potențăm unul pe celălalt, e ca o sinergie ceea ce trăim”, a spus Daliana pentru viva.ro.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care, în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu: MAGNETISM.

Îmi amintesc un sărut pasional, când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a mărturisit Răzvan.

„Pentru mine, a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a continuat iubita prezentatorului…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies