Home Stiri mondene Daliana și Răzvan Simion, declarații despre relația lor: „Aș descrie simplu – MAGNETISM”

Daliana și Răzvan Simion, declarații despre relația lor: „Aș descrie simplu – MAGNETISM”

de Clara

Răzvan Simion și Daliana au acordat un interviu pentru cei de la viva.ro și au vorbit despre relația lor. Cei doi au oferit câteva detalii despre povestea lor de iubire, în special despre primele luni de relație.

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care, în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu – MAGNETISM.

Îmi amintesc un sărut pasional, când era, cât pe-aici, să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a spus prezentatorul pentru cei de la viva.ro.

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a spus și Daliana pentru aceeași publicație.

Relația celor doi a început la scurt timp după ce Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi, pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult, ori prea puțin, dar, mai ales, să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit”, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe pagina sa de Instagram

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies