Home Stiri mondene Dan Badea, mărturisiri sincere despre soția lui: „Nu m-am gândit c-aş avea vreo şansă cu ea”

Dan Badea, mărturisiri sincere despre soția lui: „Nu m-am gândit c-aş avea vreo şansă cu ea”

de negriuelena

Stand-up comediantul și co-prezentatorul emisiunii iUmor, Dan Badea, are o carieră de succes, dar și în planul personal îi merge cum nu se poate mai bine. După căsnicia eșuată cu artista Lora, de care a divorțat în 2014, acesta și-a refăcut viața alături de Mădălina Drăghia, cea care i-a devenit soție și care l-a făcut tată pentru prima dată, la jumătatea lunii martie a acestui an, aducând pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Arias.

Îndrăgitul prezentator TV și soția sa formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Recent, Mădălina a postat un mesaj emoționant pentru Dan Badea, pe contul său de Instagram.

„L-am revăzut pe scenă după o perioadă lungă, în care am stat acasă cu Arias și mi-am amintit că înainte de a-l cunoaște, de a ne căsători și de a-l face tătic, am fost fana lui! Bravo, comediantul Dan Badea! Hai acasă, în raiul nostru, tăticul Dan Badea! Te iubesc!”, este mesajul postat de soția lui Dan Badea.

Recent comediantul a oferit un interviu pentru okmagazine.ro, în care a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Mădălina, declarând că aceasta avea o mulțime de admiratori, iar el nu credea că ar fi avut vreo șansă ca ea să îi acorde atenție și să ajungă împreună.

„S-a întâmplat în 2015, eram la Amphora, unde am văzut o fată superbă la bar, care semăna cu Kim Basinger. Era ca un magnet. Eu n-am fost în viaţa mea genul care să se ducă la o tipă s-o agaţe cu priviri şi replici din astea: «Hei, bună, ce faci?». Dar mi-a plăcut să stau şi să observ cum tot veneau băieţii la ea, iar ea îi refuza…

Asta era ocupația ei în Vamă: stătea acolo şi le spunea tuturor: «Nu, mulţumesc! Nu, te rog, nu e cazul…». Aşa că nu m-am gândit c-aş avea vreo şansă cu ea. Dar cumva, nu ştiu cum, soarta probabil a făcut ca eu să mă împrietenesc cu o prietenă a ei. Şi aşa am intrat în cercul ei şi am început să glumim”, a spus Dan Badea.

Surse: cancan.ro, libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!