Home Stiri mondene Dan Bittman a cerut-o de soţie pe Andreea Marin

Dan Bittman a cerut-o de soţie pe Andreea Marin

de Buinoschi Andreea

În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a cerut-o de nevastă pe Andreea Marin însă ea l-a refuzat. Cu toate acestea, prezentatoarea are doar cuvinte de laudă la adresa lui şi susţine că, din punctul ei de vedere, cererea nu a fost una serioasă.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce mă priveşte, suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, a spus aceasta, conform celor de la playtech.ro.

„M-a refuzat. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem, oricum, să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a mărturisit artistul, potrivit sursei menţionate anterior.

În urmă cu doar câteva luni, Andreea Marin a trecut prin momente cumplite, atunci când casa sa a fost la doar un pas de a fi spartă.

„Adrian are permis port armă. El posedă, din punct de vedere legal, o armă cu care se poate apăra. Trebuie să te poți apăra în propria casă. Asta dacă nu îi prinde câinele nostru, Rocky, înainte, de fundul pantalonilor. E mai bine să nu te întâlnești cu el!”, a spus Andreea Marin pentru cei de la spynews.ro.

„Este adevărat, a existat aseară o tentativă de spargere a locuinței însă fără succes, întrucât, după ce am avut o altă experiență de acest gen, furt din clădire, acum câțiva ani, am schimbat sistemul de securitate, am trecut recent și prin renovare, schimbând ferestrele și ușile cu unele performante, securizate. În plus, acești hoți, chiar dacă ar întra în clădire, sincer, ar fi dezamăgiți, noi avem un principiu: nu ținem în casă obiecte de valoare mare, gen bijuterii valoroase, nici bani cash, singurul lucru cu care ar putea pleca sub braț un hoț ar fi vreun televizor, laptopul e cu mine mereu și, oricum, electronicele sunt detectabile după IP în ziua de azi, așadar, îi pun în pericol după aceea”, a declarat prezentatoarea pentru o emisiune televizată, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies