Home Stiri mondene Dan Bittman a oferit un inel presupusei sale iubite

Dan Bittman a oferit un inel presupusei sale iubite

de Clara

La finalul anului 2020, Dan Bittman a recunoscut, în mod public, faptul că, de patru ani, nu mai formează un cuplu cu Liliana. Nu a trecut mult, iar apropiații săi au declarat că acesta ar fi avut o relație cu Monica Odagiu, dar și că, ulterior, s-ar fi îndrăgostit de Andreea Ilie.

Conform celor de la cancan.ro, artistul ar avea o nouă iubită, iar aceasta ar fi mamă a doi copii, originară din Timișoara și cu un proces de divorț la activ.

Se pare că, înainte de Ziua Îndrăgostiților, Dan Bittman ar fi mers la o petrecere împreună cu Monica Odagiu și, la doar câteva zile distanță, s-ar fi deplasat la Timișoara, acolo unde s-a întâlnit cu presupusa sa iubită. Mai mult decât atât, sursele susțin că acesta i-ar fi dăruit și un inel.

De curând, în cadrul unui podcast, Dan Bittman și-a asumat vina pentru finalul relației de aproximativ 25 de ani pe care a avut o cu Liliana. Acesta a spus că ce a dus la separarea celor doi a fost comportamentul său.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii.

Asta-i tot. Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele, ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă. Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează. Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea. Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine”, a spus acesta în cadrul Fără Filtre…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies