Home Stiri mondene Dan Bittman a rămas fără bani. Iată cum s-a întâmplat!

Dan Bittman a rămas fără bani. Iată cum s-a întâmplat!

de Clara

Recent, Dan Bittman a vorbit cu cei de la Libertatea despre planurile pe care le are. Acesta și-a investit toți banii într-un nou proiect, care l-a făcut să scoată din buzunar 750.000 de euro.

În ciuda faptului că această investiție l-a făcut să ajungă la fundul sacului, solistul trupei Holograf se declară extrem de mulțumit de ideea pe care a avut-o, dar și foarte încrezător în ceea ce urmează să se întâmple după ce totul va fi gata.

„Am vrut să schimb structura lacului. Asta pentru că în zonă toată lumea are pescuit sportiv, piscină. Eu am vrut să merg pe sport. În drum spre mare, cei care doresc se pot opri aici, fac ce le place. E un fel de resort în care lumea să vină să se simtă bine. Avem și terasă, și locuri de cazare, și teren de fotbal.

Acum îmi lipsesc banii. Banii sunt o mare problemă, nu ajung. Cu concertele stăm bine, dar aici e mai mult decât un concert. Facem și un club de karate pe malul lacului”, a spus acesta, pentru cei de la Libertatea.

„Am încercat prea târziu, când totul era pierdut. Colegul meu, Edi Petroșel, a încercat să mă scoată cu barca, dar nu a reușit. Atunci mi-a venit ideea asta. Ca până la 80 de ani să încerc să învăț și eu. Acum pot spune că suntem primul parc mare din România, de cinci stâlpi și 600 de metri de cablu pe care se pot da șapte oameni deodată. Până acum mergem spre 750.000 de euro investiți, dacă punem și fotovoltaicele care vor folosi pentru curent.

O voi conduce prin reprezentanți. Însă e clar. Vara asta e sacrificată, o să vin să stau cât mai mult aici”, a adăugat Dan Bittman, pentru aceeași sursă, despre afacerea pe care urmează să o deschidă, dar și despre faptul că nu se pricepe la sporturile pe apă…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies