Home Stiri mondene Dan Bittman, declarații despre relația cu tătăl său: „Am avut o relație mai rece”

Dan Bittman, declarații despre relația cu tătăl său: „Am avut o relație mai rece”

de Buinoschi Andreea

Dan Bittman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Acesta s-a stins din viață în urmă cu ceva timp, iar solistul trupei Holograf se bucură că îi seamănă foarte mult, adoptând chiar și stilul de creștere a copiilor.

„Cu tata am avut o relație mai rece. (…). De ceva vreme sunt despărțit de mama copiilor și încep să fiu tată de weekend și de jumătate de săptămână, așa cum am convenit. Nu este ceea ce mi-aș dori, aș vrea o relație permanentă. Tata era ca mine, era Berbec, și nu știa să-și exteriorizeze sentimentele. Am aflat că el ținea foarte mult la mine, iar în ultimii ani ai vieții lui ne-am înțeles foarte bine. În copilărie, poate, era mai exigent, așa sunt și eu cu copiii mei pentru că vreau să le meargă bine”, a spus acesta pentru cei de la Antena Stars.

„Cât privește relația cu mama copiilor mei, am ajuns la un numitor comun, de dragul copiilor, ca să le fie bine. Vorbim strict despre binele copiilor. Copiii vin la mine, ne vizităm, ținem legătura. Totul este așa cum trebuie”, a mai spus artistul, potrivit impact.ro.

Dan Bittman a decis să nu mai formeze un cuplu cu mama copiilor săi, după aproximativ trei decenii de relație. „De căsătorit, nu ne-am propus niciodată să ne căsătorim. Ne-am și întrebat ce facem, ne putem despărți mâine, ne mai vedem pe stradă odată și ne dăm «Buna ziua!» și asta a fost toată relația noastră. Dacă relația noastră nu merge într-o direcție comună. Un copil. Și am făcut un copil, al doilea, al treilea. Cu ea am avut un scop, ea mi-a dat scopul. Ea fost femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab, dacă mă întrebați părerea mea despre mine.

Băieții mei nu m-au întrebat niciodată. Nu știu de ce, poate înghit în sec, dar trebuie să înțeleagă că nu s-a pus problema, nu a fost nevoie. Atât timp cât ne-am înțeles din priviri, a fost perfect. Nu am avut nevoie de nimic ca să știm unul despre celălalt”, a declarat artistul, conform viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..