Home Stiri mondene Dan Bittman, dezamăgit de viața sa amoroasă

Dan Bittman, dezamăgit de viața sa amoroasă

de Clara

Cu toate că Dan Bittman pare să fie un romantic incurabil, se pare că anii în care acesta curta doamnele s-au terminat. De curând, artistul a dat de înțeles că nu mai este atât de interesat de relații.

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar, acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea, nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără….că acum mă văd în ziare, cu cine stau la masă e deja iubita mea, i-am dat inel, avem o relație amplă.

Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire, după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune”, a spus Dan Bittman în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar.

Dan Bittman a început să iubească singurătatea

„Am început să manageriez singurătatea și sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur. Am și momente în care e o furie văzând că sunt singur. Câteodată, în casă, singur, sau copiii nu vin, sau vine unul, nu vine altul, sau așa. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. După o anumită vârstă, câteodată îți place să ai timpul tău, nu depinzi de cineva.

Eu cred că am avut o relație bună cu Dumnezeu. M-a lăsat să fac toate tâmpeniile, mi-a și dat-o peste față, acum, mai nou, cu despărțitul de acasă și cu plecatul. (…) Liliana a fost femeia pentru care am și făcut copii”, a mai spus artistul.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies