Home Stiri mondene Dan Bittman îşi asumă vina pentru despărţirea de Liliana

Dan Bittman îşi asumă vina pentru despărţirea de Liliana

de Clara

Dan Bittman a declarat, în urmă cu mai mult timp, că s-a despărțit de fosta lui parteneră, Liliana. Acum, acesta continuă seria declarațiilor despre cele întâmplate.

„Liliana, mama copiilor mei. Ea a fost femeia pentru care am și făcut copiii. Am stat de vorbă și ne-am sfătuit. Am zis să facem un copil și, uite, am făcut trei! Până să ne despărțim, am stat vreo 29 de ani cât de cât împreună. Am făcut multe împreună. Ea a fost echilibrul. Dacă nu ai o femeie de genul ei, nu poți să duci o lucrare atât de mare”, a spus Dan Bittman, conform celor de la libertatea.ro.

„Ne-am despărțit în condiții nu foarte amiabile, dar i-am spus lucrurile astea de-a lungul timpului și la plecare. Motivele despărțirii sunt 100% ale mele, mi le asum. Ea a fost jumătate din viața mea, până la urmă, aproape. Sunt 30 de ani aproape de când ne știm. Sunt ani mulți în care am trăit foarte frumos. Am încercat să avem o familie frumoasă.

Este o femeie deosebită. Am spus întotdeauna și am să spun întotdeauna. De obicei, după ce se termină ceva, toți încep să vorbească unii despre alții, eu nu. Ea, în continuare, este pilonul educației copiilor mei. Dacă copiii mei sunt astăzi așa cum sunt, sunt datorită educației extraordinare și a răbdării ei, mai ales că eu eram mai tot timpul plecat”, a mai spus solistul, potrivit spynews.ro.

Dan Bittman nu mai vrea să fie implicat în relații

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar, acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea, nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără… că acum mă văd în ziare, cu cine stau la masă e deja iubita mea, i-am dat inel, avem o relație amplă”, a declarat acesta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies