Home Stiri mondene Dan Bittman își vrea înapoi atât fosta parteneră, cât și amanta

Dan Bittman își vrea înapoi atât fosta parteneră, cât și amanta

de Clara

După ce, zilele trecute, cei de la cancan.ro au dezvăluit că Dan Bittman ar fi avut o relație extraconjugală în timp ce era împreună cu Liliana, acum, noi lucruri ies la iveală.

Potrivit aceleiași surse, se pare că sentimentele pentru Liliana sunt puternice, iar solistul trupei Holograf și-ar dori să se împace cu mama copiilor săi. Însă, nu de aceeași părere este și Liliana, care nu pare să se lase cu una, cu două, ba chiar își trăiește viața așa cum vrea, făcând lucrurile care îi plac cel mai mult.

„Dan e disperat să se împace cu Liliana! Cu toate astea, spune că și-ar dori-o și pe Andreea înapoi, mai ales că acum e singură, după despărțirea de Bobby Păunescu. Și, cu toate acestea, el se vede și cu alte femei. Cine să-l mai înțeleagă?!”, a spus o sursă apropiată acestuia pentru cancan.ro.

„Liliana a fost extrem de dezamăgită de faptul că el s-a îndrăgostit de o femeie care seamănă foarte mult cu ea, numai că este mult mai tânără. Așa de supărată a fost, că nu numai că nu îi mai dă like-uri pe Instagram și Facebook, dar se pare că nu mai sunt prieteni pe conturile sociale și chiar l-a blocat pe Bittman peste tot”, au mai spus persoane apropiate lui Dan Bittman.

Cu toate acestea, fosta lui parteneră a decis să îl ajute și i-a dat voie să stea într-unul din apartamentele sale. „Dan stă într-un apartament al Lilianei Ștefan. Este pe Nordului, lângă un celebru restaurant chinezesc. Deși a fost extrem de dezamăgită de gesturile făcute de artist, ea totuși a făcut acest gest pentru ca băieții lor să poată petrece timp și cu tatăl lor, în condiții decente”, a mărturisit un vecin al artistului pentru cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies