Home Stiri mondene Dan Bittman, noi declarații acide cu privire la legile din pandemie: „Ne-ați batjocorit un an de zile”

Dan Bittman, noi declarații acide cu privire la legile din pandemie: „Ne-ați batjocorit un an de zile”

de Clara

Dan Bittman face noi declarații cu privire la legile luate pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Acesta este de părere că legile date pentru înmormântări sunt eronate și a susținut că totul este un „război politic”.

În cazul persoanelor care mor din cauza coronavirusului, familiile trebuie să le înmormânteze cât de repede posibil, într-un sicriu sigilat, iar persoanele care pot participa la înmormântare au nevoie de aviz DSP și trebuie să fie rude de gradele I și II cu defunctul.

Dan Bittman este de părere că nu este normal ceea ce se întâmplă și că oamenii ar trebui lăsați să își înmormânteze rudele așa cum se cuvine. „Ne-ați batjocorit un an de zile, mai vreți încă un an? Vindeți seringi, vindeți ce vreți. Acolo e un război politic. Nu mai avem nici dreptul să ne spunem părerea”, a spus acesta, conform spynews.ro, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3.

„Mi se pare, în continuare, că ceea ce se întâmplă acum în București vizează inepția și lipsa de rațiune. După cum am auzit, pentru că astăzi nu am fost în București, la toate magazinele deja sunt rafturile goale. Iarăși urmăm un scenariu de acum un an, în care Guvernul s-a preocupat de noi și ne-a dat tot felul de soluții, dar se pare că am ajuns în același punct după un an. Ceea ce se întâmplă este de domeniul fantasticului, adică eu nu cred că mai suntem conduși în momentul de față de niște oameni raționali.

Eu am respectat legea, dar ceea ce vreau să spun, că, după un an, după ce am respectat fiecare prevedere a acelui grup de comunicare, am respectat tot ce mi-a impus regimul trecut și regimul actual, eu am ajuns în același timp. Mă întreb, nu cumva aveți senzația, că ceva nu e în regulă?”, a spus acesta, în urmă cu puțin timp, pentru același post de televiziune…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies