Home Stiri mondene Dan Bittman nu mai păstrează legătura cu cei trei copii ai lui

Dan Bittman nu mai păstrează legătura cu cei trei copii ai lui

de Clara

Dan Bittman a vorbit, recent, despre situația tensionată dintre el și fosta lui parteneră, Liliana. Acesta a mărturisit că este vinovat pentru despărțirea lor și își asumă acest lucru.

„Din păcate, nu sunt bine cu Liliana, în sensul că ea a închis toate căile de comunicare. Eu o înțeleg, are toate motivele să o facă, voiam doar să rămân într-o relație mai bună decât sunt acum cu ea, pentru copii.

Asta-i tot. Ni-i împărțim, vin vreo trei zile la mine, restul la ea. I-am lăsat ei toate casele, ca să nu aibă nicio problemă materială. Eu sunt bine, nu am nicio problemă. Însă, îmi pare rău pentru copii, pentru că avem un sistem de comunicare mai dificil. Asta-i singura chestie care mă deranjează. Sper să-i treacă, pentru că eu nu țin supărarea. Nu spun că ea mi-a făcut rău, mi-a făcut chiar foarte bine”, a spus artistul în cadrul Fără Filtre. 

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…) Nu m-am căsătorit niciodată pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici.

Există mai multe relații pe care le regret. Regret că s-au încheiat. Nu pot să dau nume. Viața merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt”, a spus solistul trupei Holograf, conform spynews.ro, în urmă cu aproximativ un an.

„Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și, când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea, a mai spus artistul, conform celor de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies