Home Stiri mondene Dan Bittman, revoltat din cauza noilor restricții: „Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”

Dan Bittman, revoltat din cauza noilor restricții: „Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”

de Clara

Numărul cazurilor de Coronavirus a început din nou să crească într-un mod alarmant. După ce mai multe zone din România au început să intre în scenariul roșu, Dan Bittman a făcut o serie de declarații, îndemnând oamenii să protesteze.

Artistul, încă de anul trecut, a avut un cuvânt de spus în ceea ce privește epidemia globală, susținând că măsurile adoptate până acum nu sunt foarte bine gândite și fac mai mult rău decât să ajute.

Vreau să aprind aici, în emisiunea ta, o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare, dacă poate, să-și facă o poză acasă, să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie «nu vreau». Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că «nu vreau». Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a declarat artistul în emisiunea lui Marius Tucă, conform celor de la playtech.ro.

Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. 

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez, pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a mai spus acesta, în cadrul aceleiași emisiuni, în urmă cu o lună…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies