Home Stiri mondene Dan Bittman rupe tăcerea după moartea Corneliei Catanga, a lui Gabi Luncă și a lui Nelu Ploieșteanu

Dan Bittman rupe tăcerea după moartea Corneliei Catanga, a lui Gabi Luncă și a lui Nelu Ploieșteanu

de Clara

Dan Bittman este una dintre persoanele publice din România care nu cred că pandemia de coronavirus a apărut din cauze naturale. Acesta a pus totul pe seama unor interese de pe urma cărora mai-marii lumii, dar și conducătorii țărilor au beneficii financiare uriașe.

Acum, după ce trei mari artiști ai țării noastre, Cornelia Catanga, Gabi Luncă și Nelu Ploieșteanu, au decedat din cauza virusului, acesta a făcut mai multe declarații controversate în cadrul unei emisiuni difuzate la Realitatea Plus.

„Mă plâng de măsuri absurde, mă plâng de oameni obtuzi, mă plâng de faptul că cineva încearcă împotriva evidenței să ia niște măsuri absolut lipsite de logică și de sens. De asta mă plâng și de guvernanții care sunt orbi din partea problemelor țării și măsuri luate anapoda, de asta mă plâng. Nu am spus niciodată să nu respectăm legea. Eu am fost unul dintre puținii care au respectat legea. Merg cu mască, mă distanțez social. Am dreptul la comentarii, da, și lupt pentru asta.

Dumneavoastră știți care este media vârstei longevității în România? Vă întreb pentru că are legătură cu răspunsul. La bărbați este 68 de ani, la femei este 70. În alte țări, unde oamenii au grijă de societatea în care trăiesc, această medie este mai crescută. La noi cam astea sunt vârstele când cineva își ia la revedere de la rude, de la viață.

Voi fi și mai cinic când vă voi spune că nu puteți să îmi spuneți cu exactitate cauza morții colegilor mei, cum le spuneți dumneavoastră. Că o spune cineva, că o spune deși nu s-a a făcut nici măcar o autopsie, în momentul acela dați-mi voie să nu cred toate informațiile”, a spus solistul trupei Holograf pentru Realitatea Plus, în legătură cu moartea celor trei artiști: Cornelia Catanga, Gabi Luncă și Nelu Ploieșteanu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies