Home Stiri mondene Dan Bittman se confruntă cu probleme financiare: „Nu am de lucru, unde să mă duc?”

Dan Bittman se confruntă cu probleme financiare: „Nu am de lucru, unde să mă duc?”

de Clara

Dan Bittman este foarte supărat din cauza faptului că afacerea în care a investit o jumătate de milion de euro nu poate fi deschisă din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta trebuie să aştepte relaxarea restricţiilor şi, până în acel moment, nu are ce să facă.

„Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan, stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”, a spus artistul pentru cei de la impact.ro.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ. Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să fac? Pot face eu ceva?”, a adăugat acesta, conform cancan.ro.

Dan Bittman a făcut, de-a lungul timpului, mai multe declaraţii halucinante despre pandemie. Acesta a fost extrem de deranjat de măsurile impuse, fiind de părere că unele dintre ele sunt nefondate.

„Dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști, sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă? Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici, trebuia să fie… aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că, aoleu, nu mai avem locuri în ATI?”, a mărturisit solistul în cadrul interviurilor de la Gândul

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies