Home Stiri mondene Dan Bittman și-a schimbat declarația, spunând că virusul chiar există

Dan Bittman și-a schimbat declarația, spunând că virusul chiar există

de Buinoschi Andreea

De curând, Dan Bittman a făcut o serie de declarații de-a dreptul uluitoare. Artistul este convins că cifrele raportate nu sunt reale, ia virusul nu este atât de periculos pe cât încearcă să se arate. Acum, după ce a stârnit un val de controverse, Bittman face lumină în această situație delicată.

„M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun, de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol.

Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți”, a mărturisit membrul trupei Holograf.

Mai mult decât atât, artistul se arată extrem de dezamăgit de modul în care autoritățile au gestionat situația, spunând că ar fi trebuit să urmeze sfatul țărilor care își desfășoară activitățile într-un ritm obișnuit.  „Noi avem o zi cu 100 de cazuri la 5.000 de îmbolnăviri, francezii au 100 de cazuri la 50.000 de îmbolnăviri, ceea ce mie îmi arată că în alte părți s-au găsit totuși niște soluții. Eu să fi fost în locul domnului Arafat, sunam imediat ori în Franța, ori aici, mai jos, în Bulgaria, să întreb: «Voi cum de jucați fotbal cu tribunele pline și fără măști, și fără nu știu ce?»”, a mai declarat Dan Bittman…

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies