Home Stiri mondene Dan Bittman și Liliana Ștefan, din nou împreună

Dan Bittman și Liliana Ștefan, din nou împreună

de Clara

În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, Dan Bittman și Liliana Ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. De data aceasta, cei doi au trebuit să se vadă la festivitatea de absolvire a liceului a celui de-al doilea băiat al lor, Patrick.

„A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc”, a fost postarea lui Dan Bittman de pe rețelele de socializare.

„Îl știu de când s-a înființat lumea. Lumea mea și lumea lui. De mic i-am zis în toate felurile posibile de la Bobel, că arăta ca o bobiță, la Prințul, pentru că are așa o atitudine. El este Patrick, băiatul cu inima de aur și vorba de miere. Azi s-a încheiat un ciclu important pentru el, liceul. Urmează-ți visele, Patrick! Eu o să fiu mereu pe aproape, mândră de tot ce faci!”, a scris și Liliana, fosta parteneră a artistului.

În urmă cu doar câteva luni, acesta anunțat despărțirea de Liliana Ștefan, chiar în cadrul unei emisiuni TV. „Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că, fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a mărturisit solistul trupei Holograf în cadrul unei emisiuni televizate, relatează spynews.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies