Home Stiri mondene Dan Bittman susține că medicii sunt de partea lui în lupta împotriva coronavirusului

Dan Bittman susține că medicii sunt de partea lui în lupta împotriva coronavirusului

de Buinoschi Andreea

Dan Bittman a spus, de-a lungul timpului, lucruri mai puțin plăcute despre pandemia de coronavirus. De fiecare dată când a avut ocazia, acesta a declarat că ciferele nu sunt reale, iar totul este creat în așa fel încât să îi sperie pe oameni.

Mai mult decât atât, artistul susține că medicii știu și ei că nu este atât de grav pe cât încearcă să ni se spună, dar nu pot face nimic în privința asta, deoarece sunt constrânși.

„Nu au cum să vorbească, pentru că li se pune un x undeva într-un dosărel şi nu mai pot să acceadă la funcţii de conducere.

E o lipsă de coerenţă. De aici vine tot, din organizare, din lipsă de coerenţă. Se contrazic unii cu alţii, unii au dreptate mai multă decât alţii. Mă întreb, nu ştiu, din 18 milioane de români, nu mai găsim specialişti, nu mai există oameni competenţi, nu mai vrea nimeni să facă un pas în faţă şi să spună: «Numai aşa trebuie făcut?»?.

Am avut neplăcuta ocazie să stau de vorbă cu medici care mă felicitau pentru curaj şi îmi spuneau că ei nu au cum să vorbească, pentru că li se pune un x undeva într-un dosărel, nu mai pot să acceadă la funcţii de conducere, li se spune foarte clar, că «Ai grijă», că «Mai bine taci din gură, că o să te ţinem minte» şi aşa mai departe.

Şi nu e vorba numai de medici aici. E vorba de o societate întreagă. S-a ajuns cam ca pe vremea comuniştilor, unde şi atunci când vorbeai şi spuneai bancuri cu Ceauşescu, cineva îţi punea un x undeva la un dosar. E ruşinos, e trist, după 31 de ani de la o Revoluţie”, a mărturisit solistul trupei Holograf, pentru cei de la Antena 3…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..