Home Stiri mondene Dan Bittman susține că nu mai are concerte din cauza opiniilor sale: „Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri”

Dan Bittman susține că nu mai are concerte din cauza opiniilor sale: „Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri”

de Clara

Dan Bittman a declarat, de curând, că nu mai are concerte, deoarece, de când a început pandemia, și-a exprimat opinia în legătură cu aceasta. Artistul este convins că totul este o înscenare și este de părere că oamenii nu îi mai difuzează piesele, deoarece își exprimă opiniile.

„Din păcate, cu Holograf nu am cântări. Cred că oamenilor le e frică de mine, că sunt conspiraționistul, dușmanul numărul unu al României. Multe radiouri ne-au cam scos de când am păreri și a ajuns politica și în muzică. De exemplu, cred că Europa FM nu ne mai difuzează, nu știu dacă mai avem vreun cântec în playlist-ul lor. Și nu vreau să polemizez, dar îmi place adevărul și am gura spurcată și de aia și spun.

Mai ales că Europa FM, cu ghilimele de rigoare, ne e datoare cu începuturile. Dar e politica postului și eu respect politica oricărui post. Pe mine mă amuză chestia asta, deși e trist, dar mă amuză cum a ajuns să se schimbe lumea într-un timp foarte scurt, foarte scurt. Și cum, din păcate, politica influențează și muzica.

Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci. Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză- n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a  spus acesta pentru cei de la impact.ro.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățăm? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de călcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă.

Nu știu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puțin pusă la cale. Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: „Uită-te pe bursă”. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii Aleph News.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies