Home Stiri mondene Dan Bittman vorbește despre Liliana Ștefan, fosta lui parteneră

Dan Bittman vorbește despre Liliana Ștefan, fosta lui parteneră

de Clara

În urmă cu puțină vreme, Dan Bittman arunca bomba. Acesta declara că el și Liliana Ștefan nu mai formează un cuplu, după ce au fost împreună aproximativ trei ani. Cum nu au fost căsătoriți, cei doi au vrut să lămurească acest aspect, în urma zvonurilor care apăruseră din cauza lipsei inelului.

„Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea. Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate nu reușim în momentul acesta.

La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei”, a spus acesta, pentru cei de la Star Matinal.

Liliana Ștefan a oferit și ea un interviu pentru cei de la Libertatea și a declarat că inelul nu ar fi schimbat nimic în relație lor, iar cununia nu era un pas relevant pentru cei doi. „Nu vedem verighetă pentru că într-un fel mie mi se pare o dată că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Adică mi se pare o chestie inutilă. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă care au schimbat-o de câteva ori. Ce am făcut? Adică unde-i adevărul? Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni.

Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm? Așa am fost eu. Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum deseută”, a spus Liliana, pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies