Home Stiri mondene Dan Capatos a plecat de la „XNS”. Iată cine îl înlocuiește!

Dan Capatos a plecat de la „XNS”. Iată cine îl înlocuiește!

de Clara

Dan Capatos este înlocuit, preț de câteva zile, de Paula Chirilă, care a preluat rolul de prezentatoare deoarece colegul său a plecat la Untold.

„M-am cocoțat aici pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos, ca să fiu o drăguță. Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este – la Untold”, a spus Paula Chirilă.

„Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!”, a completat Cătălin Bordea.

În urmă cu ceva timp, Dan Capatos a vorbit despre un eveniment tragic prin care a trecut, când aproape și-a pierdut viața.

„Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde… adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. Ea fiind foarte frumoasă, de altfel. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Când am aterizat în aeroportul extrem de mic, aveam un post de ăsta de Cruce Roșie. Mi-a dat o pastilă să o bag sub limbă, pe care, oricum, o luasem și eu. Ăsta e tratamentul de urgență până vine personalul de specialitate să-ți acorde un tratament mai de Doamne ajută. Îmi trecuse, era ok și când am plecat cu mașina să facem drumul acela de două ore. Stăteam așa, mă uitam pe geam, destul de turtit după treaba aia din avion, și zic: «Băi, unde mi-o fi telefonul?». Când mă uit, telefonul era în mână și mi-am dat seama că nu mai simțeam telefonul”, a spus acesta în cadrul emisiunii pe care o moderează…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies