Home Stiri mondene Dan Diaconescu, asaltat de către fani, pe plaja din Neptun

Dan Diaconescu, asaltat de către fani, pe plaja din Neptun

de Buinoschi Andreea

Recent, Dan Diaconescu a fost surprins pe plaja din Neptun, în compania mai multor prieteni. Acesta a fost asaltat de către fani, care și-au dorit să facă mai multe poze cu el.

Deși s-a retras din lumina reflectoarelor, Dan Diaconescu este, încă, asaltat de oamenii care îl îndrăgesc, acest lucru fiind surprins de către paparazzii de la cancan.ro.

Mai mult decât atât, fostul patron OTV a lansat un nou proiect ambițios. „Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia Bloc C. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul.

Până la marea premieră a filmului Pandemia, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme decât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate DD Home Cinema”, a spus Dan Diaconescu pe TikTok.

„Dacă vreți să știți cum este în pușcărie, faceți televiziuni de succes și partid de succes și, imediat, o să intrați. Sunt, totuși, pentru telespectatorii mai tineri, care s-au născut între timp, de când mi-am trăit aici postumitatea, mă numesc Dan Diaconescu, sunt un copil venit din Caracal, nu cunoșteam pe nimeni în București și, cu toate astea, de 20 de ani încoace, adversarii mei se sperie foarte, foarte tare de mine.

Dacă aș fi acceptat propunerile lor, din ultimii ani, mai mult ca sigur, partidul meu, la această oră, exista și nu oricum, era la guvernare. Poate că eu eram prim-ministru. În orice caz, televiziunile mele nu s-ar fi închis. Neacceptând propunerile lor, dând, zic eu, dovadă de curaj, un curaj în care aș vrea să mă urmați, au făcut tot ceea ce au amenințat. Mi-au închis televiziunile, partidul, mi-au luat totul. Mi-au luat libertatea, mi-au luat tatăl, crezând că, în felul acesta, m-au învins. Eu, într-adevăr,Dan  am riscat totul și am pierdut până una alta”, a spus fostul prezentator, potrivit europafm.ro, după ce a fost eliberat.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies