Home Stiri mondene Dan Negru a confirmat plecarea la Kanal D, rivalul Antena 1

Dan Negru a confirmat plecarea la Kanal D, rivalul Antena 1

de Clara

Dan Negru a confirmat faptul că pleacă de la Antena 1. După aproximativ 25 de ani petrecuți pe platourile de filmare ale trustului, prezentatorul a semnat cu Kanal D, iar noua etapă din cariera sa stă să înceapă.

„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D, am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune.

Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă”, a spus acesta, conform wowbiz.ro.

În urmă cu puțin timp, Dan Negru a făcut un anunț total neașteptat, atunci când a declarat că, dacă ar fi investit în criptomonede, ar fi putut fi patronul celor mai mari televiziuni din România.

„Am fost la un pas să cumpăr Pro TV, Antena şi Kanal D, cu tot cu Esca, Stoiceasca şi «Süleyman». Asta dacă, prin 2010, cu banii câștigați din «Te pui cu blondele?», aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. În 2010, un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro.

JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma’ de milion şi că, acuşica, va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedelor arată partea însorită a poveştii. Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte, în care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”, a scris Dan Negru pe contul său de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies