Home Stiri mondene Dan Negru a recunoscut că a pierdut sume mari de bani

Dan Negru a recunoscut că a pierdut sume mari de bani

de Clara

Dan Negru a acordat un interviu și a recunoscut că, din cauza faptului că nu a dorit să se asocieze cu brandurile mari, a pierdut foarte mulți bani, iar colegii săi de breaslă se amuză pe seama lui.

„Nu există prostălău mai mare decât sunt eu… și asta îmi zic toți colegii din breasla mea. În bancurile colegilor de televiziune, eu sunt prostălăul suprem din cauza banilor, pentru că eu am refuzat orice asociere, în orice reclamă de-a lungul timpului, și crede-mă că am pierdut mult!

În anii 2000, aveam, de exemplu, un show care se numea «Academia Vedetelor» și erau vedetele legate la ochi, băgau mâna în acvarii. Era o isterie, copiii erau înnebuniți după emisiunea aia, cotele de piață erau fabuloase de audiență. Îmi amintesc că aproape nu cobora niciodată sub 60 la sută.

Și aia a coincis cu perioada în care au intrat în România multinaționalele, toate hypermarketurile astea, atunci au intrat și evident că își doreau să se asocieze cu cea mai de succes emisiune de televiziune și cu prezentatorul ei. Am fost dus cu pluta, nu m-am asociat, nu m-am băgat în nicio reclamă niciodată. Privind în urmă, n-am niciun regret. La capătul drumului, nu sunt doar banii!”, a spus acesta pentru cei de la cancan.ro.

„Terenul de joc e același, publicul e același, stadionul e același, porțile de fotbal sunt la fel, camerele care ne filmează sunt aceleași. Au francezii o vorbă, «coupe de foudre». Dacă se întâmplă, se întâmplă din prima. Nu i-am lăsat niciodată pe oamenii pe care i-am întâlnit aici. Noi lucrăm pe aceleași stadioane, jucăm pe aceleași terenuri, avem același public, nu e nimic diferit. Știi ce se schimbă? Tricoul! Antrenorii sunt tot aceiași. Publicul vrea să vadă un spectacol bun, că de aia plătește biletul”, a mărturisit acesta pentru wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies