Home Stiri mondene Dan Negru, declarații despre emisiunea ce se va difuza în noaptea dintre ani

Dan Negru, declarații despre emisiunea ce se va difuza în noaptea dintre ani

de Clara

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați și mai longevivi oameni din televiziune din țara noastră. Așa cum ne-a obișnuit de peste două decenii, prezentatorul va prezenta și anul acesta Revelionul, program despre care a vorbit în cadrul unui interviu acordat recent.

„Televiziunile din țările est-europene sunt cele care și-au obișnuit publicul mereu cu altceva, mereu cu alte formate. Eu însumi am schimbat formatele, chiar dacă ele funcționau. Țările civilizate au un ritm mai lent al schimbărilor, dacă ceva funcționează, nu se schimbă. Noi schimbăm miniștri săptămânal, emisiunile de două ori pe sezon, antrenorii de fotbal zilnic. Trăim într-o continuă schimbare și agitație. Vrem să fie totul diferit. Încerc anul ăsta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion. Cred în continuitate, dar e greu la noi. Tot mai greu.

Online-ul e cel care a consacrat Revelionul lui Negru, pentru că cei care în copilărie făceau Revelionul cu mine au devenit adolescenți și au răspândit în online amintirea copilăriei lor: Revelioanele cu Negru. Nu pot vreodată să fiu supărat pe glumele din online. Ele au dat valoare și energie Revelioanelor mele. Fără online, Revelionul lui Negru era un simplu program TV.

Gheorghe Zamfir e unul dintre invitați și mă onorează prezenţa lui. A fost invitatul meu și în «Legendele». De Revelion, am insistat mereu să aduc marile nume ale scenei românești. N-a fost ușor, pentru că, spre deosebire de Italia, America sau Franța, România nu e aşa interesată de publicul care să-l vrea pe Zamfir. În Italia, Bocelli e guest star, după cum, în America, DeNiro e legendă pentru orice televiziune. E greu la noi asta. E greu să impui legende în programe TV, pentru că noțiunea de «legendă» la noi e asociată cu vechi, trecut, iar televiziunea, speriată că dispare ca business, caută publicul tânăr, de online. Și, din teama asta, pierd marii actori, cântăreți etc”, a spus prezentatorul pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies