Home Stiri mondene Dan Negru, primele declarații despre reacția lui Dan Bittman, despre coronavirus: „Showbizul românesc e «Mânuţele in aer»”

Dan Negru, primele declarații despre reacția lui Dan Bittman, despre coronavirus: „Showbizul românesc e «Mânuţele in aer»”

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, Dan Bittman și-a exprimat opinia în legătură cu toate măsurile luate de autorități. Acesta declara că libertatea sa este îngrădită și, acum, Dan Negru a comentat declarațiile artistului.

„Da. Numărul (n. r. – de cazuri de COVID-19) e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând, e miza să existe starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu.

Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de Covid cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat.

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă tot dați banii.

Rockul a avut mereu opinii! Bune, proaste, nu contează… Pentru că a fost o opinie, «God Save the Queen» a lui Sex Pistols a fost interzis de însăși bastionul libertății: BBC! Nu mi-aş imagina U2, Bob Dylan, Rolling Stones, Beatlesii, fără opinii. Despre asta e rockul! Pe tricoul lui James Hetfield de la Metallica scrie : «Trăiesc, nu doar exist» şi declarațiile politice controversate ale lui Bono au dat multe breaking news-uri.

Showbizul românesc e fără opinii. E despre Sala Palatului şi «Mânuțele în aer». Aşa cum Annie Lennox sau Bon Jovi au contrazis-o pe Madonna, tot aşa nimeni din showbizul românesc nu a avut vreo părere despre Bittman. Pro sau contra. Pentru că showbizul românesc e despre «Hai, mânuţele în aer». Postarea asta nu e pro sau contra Bittman! E despre «mânuţele in aer»….”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies