Home Stiri mondene Dan Negru răspunde dacă s-a iubit sau nu cu Andreea Marin

Dan Negru răspunde dacă s-a iubit sau nu cu Andreea Marin

de Clara

Cu o carieră în televiziune de peste 25 de ani, Dan Negru va fi una dintre cele mai interesante prezențe din emisiunea 40 de întrebări, de la Kanal D. Acestuia i-au fost adresate mai multe întrebări controversate, iar ediția va putea fi urmărită marți, la Kanal D.

Printre întrebările care i-au fost puse se numără: „Vă țineți ascunsă soția de presă?”, „V-ați iubit cu Andreea Marin?”, „De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, „Ce nu vă place la dumneavoastră?”, „De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”.

Luna trecută, chiar după terminarea filmărilor pentru Revelion, Dan Negru a oferit un interviu pentru cei de la click.ro și a vorbit despre ceea ce a însemnat pentru el anul 2020. „Nu spun că am pierdut bani. pentru că nu sunt în măsură să mă plâng. Sunt mulți alții înaintea mea care au de ce să se plângă. Am pierdut o mulțime de spectacole, Revelionul de anul ăsta trebuia să-l fac pe o scenă la New York, pentru românii de acolo, am și luat avans pentru eveniment încă de anul trecut, avans pe care l-am returnat și nu am de gând să cer statului să-mi dea banii înapoi. Statul, chiar dacă pare sănătos, e bolnav și în anii care vin va întra în comă dacă economia nu-și revine. Sunt un greieraș care a încercat să-și drămuiască banii în timpul verii, așa că toamna nu mă prinde în fața guvernului.

Stau destul de mult cu ăia mici. Joc șah cu Bogdan și fac puzzle împreună cu Dara. Sunt destule lucruri pe care le facem împreună. E scurtă viața și clipele astea în care ei sunt încă mici trec repede. Nu peste multă vreme nu vor mai vrea să stea cu noi, vor crește și noi ne vom face mici. Așa că, nu ratez momentele astea. Dar sper să se întoarcă repede la școala normală, nu cred în școala on-line, e departe de educația pe care ar trebui să o capete un copil”, a spus vedeta Antena 1.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies