Home Stiri mondene Dan Negru va avea propriul quiz show la Kanal D

Dan Negru va avea propriul quiz show la Kanal D

de Clara

Dan Negru a început un proiect ambițios la Kanal D. Acesta va face o emisiune de quiz, în care pot participa toate persoanele de peste 18 ani. Înscrierile au început, iar prezentatorul este gata pentru o nouă etapă din viața sa.

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenți. Pe ei, televiziunea din România i-a cam ocolit până acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!”, a declarat Dan Negru, conform playtech.ro.

„12 quiz-uri difuzează principalele televiziuni englezești, italienii au 11 și francezii 8. Până și bulgarii le au la marile televiziuni. În America, quiz și știrile sunt cele mai de succes programe TV. Noi le ocolim. Ăsta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor.

Pe ei, marile TV generaliste i-au ocolit. Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

„Terenul de joc e același, publicul e același, stadionul e același, porțile de fotbal sunt la fel, camerele care ne filmează sunt aceleași. Au francezii o vorbă, «coupe de foudre». Dacă se întâmplă, se întâmplă din prima. Nu i-am lăsat niciodată pe oamenii pe care i-am întâlnit aici. Noi lucrăm pe aceleași stadioane, jucăm pe aceleași terenuri, avem același public, nu e nimic diferit. Știi ce se schimbă? Tricoul! Antrenorii sunt tot aceiași. Publicul vrea să vadă un spectacol bun, că de aia plătește biletul.

Noi și, când spun «noi», mă refer la toată echipa mea. Asta e definitoriu în piața media. Oamenii vor să dea drumul televizorului sau oricărui device și să vadă lucruri inedite, lucruri pe care nu le-au mai văzut. Oamenii sunt atât de încărcați în timpul zilei cu de toate. Hai acasă, când dai drumul la televizor, să simți o relaxare! Ce îi așteaptă pe telespectatorii Kanal D? O călătorie frumoasă”, a spus omul de televiziune pentru cei de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies