Home Stiri mondene Dan Negru va prezenta emisiuni atât la Antena 1, cât și la Kanal D

Dan Negru va prezenta emisiuni atât la Antena 1, cât și la Kanal D

de Clara

Dan Negru a plecat de la Antena 1, după aproximativ două decenii de colaborare. Acum, celebrul prezentator a semnat cu cei de la Kanal D, iar noua lui emisiune va începe în curând. Cu toate acestea, în același timp, Dan Negru va putea fi urmărit pe ambele posturi TV.

Antena 1 a decis să dea în reluare, pentru următoarele săptămâni, două dintre emisiunile sale care au fost prezentate de către acesta. Așadar, în timp ce, pe Kanal D, va fi difuzată noua sa emisiune, Dan Negru va putea fi văzut și la Antenă, prezentând Next Star și Scena Misterelor.

„Da, am vorbit la telefon cu membrii familiei lui Dan Voiculescu, chiar în dimineața în care s-a făcut oficial anunțul. Și discuția a fost elegantă și amicală, așa cum și despărțirea mea de compania patronată de familia Voiculescu a fost elegantă și onorabilă. Firește că știau din timp de acest transfer. Și unii, și alții iubim televiziunea și asta e tot ce contează. Le-am spus că nu o să arunc niciodată cu pietre în fântâna de unde am băut apă. Dar, cunoscându-mă de atâția ani, cred că știau asta”, a spus acesta pentru cei de la playtech.ro.

„Se vorbește mult despre bani și nu o dată am cerut să facem publice sumele pentru care lucrăm și care nu sunt deloc atât de pompoase. Ar fi mult mai corect. Și eu chiar nu înțeleg secretomania banilor câștigați în showbiz.

Văd o presiune uriașă deja pe ideea de Revelion la Kanal D. Dar, sincer, nici măcar nu am discutat subiectul ăsta cu șefii mei. Nu a fost miza acestui transfer și am apreciat mult asta. Viziunea șefilor din Kanal D e pe termen lung, cu proiecte generoase de televiziune…

De un lucru sunt sigur: știu ce NU voi face la Kanal D, în emisiunile mele: NU-i voi face pe proști celebri. Știu că asta face televiziunea în general, dar eu voi fi anti-trend. Nu-i voi face pe proști celebri”, a mai declarat prezentatorul.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies