Home Stiri mondene Dan Negru vorbește despre relația cu Andreea Marin: „Am iubit împreună”

Dan Negru vorbește despre relația cu Andreea Marin: „Am iubit împreună”

de Buinoschi Andreea

Dan Negru a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări, unde a trebuit să răspundă mai multor întrebări picante. Una dintre ele a fost legată de o posibilă relație cu Andreea Marin, zvon pe care l-a negat vehement.

„Am lucrat cu Andreea o bună perioadă. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Am iubit împreună televiziunea. Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul dintre oamenii importanți care au lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine, dacă ești co-prezentator, te face să te simți bine”, a spus Dan Negru în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

În cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, vedeta Antena 1 a vorbit despre cariera sa, dar și despre faptul că a devenit profesor, în urma înscrierii la doctorat.

„Sunt un om cu doi copii, căsătorit cu aceeaşi nevastă, vin din Timișoara şi, de nouăsprezece ani, sunt în delegație în București, un oraș pe care nu-l suport deloc. Meseria mea este de prezentator TV, gazdă de emisiuni de divertisment. Exact asta cred despre mine că sunt, nimic altceva. Da, recunosc, am păstrat mereu discreţia în ceea ce priveşte viaţa mea personală, pentru că eu cred sincer că în televiziune este foarte important să știi să-ţi urmezi drumul profesional şi gata. Pe de altă parte, nici nu fac ceva spectaculos în afara muncii mele – am o familie liniştită şi frumoasă care este cel mai important lucru pentru mine. Liniştea aceasta nu aş da-o pe nicio avere.

Da, fac asta pentru că m-am înscris la doctorat, iar pregătirea lui mă obligă să şi predau. Mai mult decât atât, am câştigat un mare respect pentru tot ceea ce înseamnă educaţie şcolară discutând cu oameni, colegi de breaslă de prin lume, profesioniști care creează formate de televiziune. Oamenii aceştia şi televiziunile la care lucrează pun mare preţ pe educaţie. Nu pe rolul educativ al televiziunii, pentru că posturile private nu trebuie să-şi asume acest rol, ci pe educația celor care lucrează acolo”, a spus Dan Negru, pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies