Home Stiri mondene Dan Negru vrea să spună ce salariu a avut la Antena 1

Dan Negru vrea să spună ce salariu a avut la Antena 1

de Clara

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, la Antena 1, Dan Negru avea unul dintre cele mai mari salarii. Acesta a declarat că este nervos din cauza faptului că salariile nu sunt publice și i-ar fi propus și Andreei Esca să spună public ce sumă îi intră în cont lunar.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile. Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia. Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis, la un moment dat, Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!”, a spus acesta, conform cancan.ro, relatează ciao.ro.

„I-am prezentat pe Dan Spătaru și Stela Popescu, după cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare generație are strălucirea ei. Nu cred în teoria că cei de dinainte aveau calitate și cei de acum sunt lipsiți de farmec. Problema celor de acum e abundenţa, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte, exista doar televizorul, de asta ideea de golden age.

Chiar și în televiziune, astăzi, sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când, în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul. Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies