Home Stiri mondene Dana Budeanu a devenit un model demn de urmat. Iată cine a decis să se transforme în ea!

Dana Budeanu a devenit un model demn de urmat. Iată cine a decis să se transforme în ea!

de Buinoschi Andreea

O cunoscută cântăreață de manele a decis să se transforme în nimeni alta decât Dana Budeanu. Aceasta a apărut în cadrul emisiunii Loteriei Române, care este difuzată pe postul România TV, unde a trebuit să performeze preț de câteva minute.

În platoul emisiunii, Daniela a interpretat mai multe piese. Una dintre ele a fost faimoasa melodie De ce mă minți?, împreună cu Liviu Guță. Cântăreața a ales o ținută all black, special pentru a semăna cu Dana Budeanu.

Schimbările prin care Daniela a trecut au fost destul de mari. Dinții săi sunt mult mai albi, dar și mai drepți, nasul este mai îngust și mai mic, iar buzele sunt și ele mai aspectuoase.

Dana Budeanu, personajul interpetat de Daniela Gyorfi, este extrem de controversată în România. A devenit faimoasă cu ajutorul filmulețelor pe care le postează pe contul său de YouTube și este convinsă că acolo este locul său. Așadar, Dana a decis să acorde ultimul interviu televizat și și-a motivat alegerea făcută, chiar în emisiunea lui Mihai Gâdea.

„Este adevărat! Nu doresc să mai particip la absolut nicio emisiune. Am făcut aceste două excepţii. La prima am făcut referire şi am cedat atât la rugămintea ta, cât şi la rugămintea unei prietene extrem de apropiate.

Astăzi am venit în emisiune, nu pentru tine. Glumesc! Şi pentru tine! Am venit în emisiune în urma unor mesaje pe care le-am primit de la public. Eu am citit foarte puţine. Nu am timpul şi nici capacitatea, în această perioadă, în special. Au fost mii.

Am venit, cumva, să îmi iau la revedere de la publicul care se uită la televizor. Viaţa mea nu este asta. Eu am o cu totul altă viaţă. Eu nu sunt sociabilă deloc. Sunt o persoană extrem de retrasă.

Nu ştiu cât va dura să mă retrag după o asemena expunere. Viaţa mea extrem de izolată şi protejată. Eu nu ies. Foarte rar se întâmplă asta. Am o viaţă extrem de izolată”, a mărturisit contrversata vedetă…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies