Home Stiri mondene Dana Budeanu catre Laura Cosoi: „Nu știu ce s-a întâmplat cu ea” “Eu în viața mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge…”

Dana Budeanu catre Laura Cosoi: „Nu știu ce s-a întâmplat cu ea” “Eu în viața mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge…”

de negriuelena

Dana Budeanu a vorbit de curând în cadrul unui vlog despre stilul vestimentar pe care l-a abordat Laura Cosoi de când a devenit mamă, criticând tranșant alegerile pe care le face.

Criticul de modă a evidențiat că Laura Cosoi era o adevărată bombă sexy, iar acum se neglijează și nu mai este feminină, îndepărtându-se enorm de imaginea care o consacrase.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu ea. Eu nu-s de acord, mă, cu ce vi se-ntâmplă.

Cu asta, cu: «Eu am născut și nu mai sunt femeie, nu mai am timp de mine”…

Nu știu pe ce fel de gândire intrați. Mi se pare o aberație! Nu nu sunt de acord cu e i se-ntâmplă.

Eu în viața mea nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale cu perne de aer sau cu ce naiba sunt și să mergi prin oraș cu ei sau pe la Roma.

Hai, mă, n-ai cum! Tu ești cum erai tu…”, a spus Dana Budeanu.

„Băi, știți ce? Femeile au un buton… care trebuie apăsat. Știți ce zic? Dacă aia nu mai are butonul apăsat, e că tu ești un fătălău, ați înțeles? Punct!

Dacă-i ții butonul apăsat femeii, crede-mă că se cheamă «miliția».

N-ai cum cu Laura, oricine ar zice orice. Femeia era-ntr-un fel. Acuma suntem cu rochiile astea fără formă, fără fond și cu langoșii ăia, nu ne mai interesează nimic…

«Ce bine că aia mică a păpat!» Extraordinar! Hai, lasă, că papă toți copiii!

«Ce bine c-am reușit cu diversificarea!» Lasă diversificarea, pune dracu’ Louboutinii și, hai, dă-i drumul prin casă.

Mai lăsați-mă naibii cu: «Bucuria noastră este…». Bucuria noastră mai este și sexul, un cuvânt care, după ce naști, nu mai există”, a adăugat criticul de modă.

Dana Budeanu a punctat și faptul că Laura Cosoi obișnuiește să folosească rulota atunci când merge în vacanțe, luându-și cu ea și copiii.

„Nu-s de acord, bă Laura, cu ce ți se-ntâmplă ție! Da-o-ncolo de rulotă!”, a spus Dana Budeanu.

„E nasol cu rulota. Dacă nu ești cu rulota-n Nevada, cu unu’, stai cuminte! Nu e deloc frumos în pădurice, sunt furnici!”, a precizat bruneta, ironizând-o pe Laura Cosoi…

„Lasă rulotele prin păduri! Ce să-ți spun, «Ce mișto e să mâncăm la foculeț de tabără în pădure»?”, a încheiat Dana Budeanu.

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..