Home Stiri mondene Dana Budeanu critică dur relaţia Biancăi Drăguşanu: „Tu ai mai fost și cu cocalari”

Dana Budeanu critică dur relaţia Biancăi Drăguşanu: „Tu ai mai fost și cu cocalari”

de Buinoschi Andreea

Dana Budeanu a încărcat un nou vlog pe canalul său de YouTube, în care a vorbit despre cuplurile controversate din  România. Bineînţeles că nu putea să lipsească nici cuplul Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, doar că Dana Budeanu nu a avut prea multe lucruri frumoase de spus despre relaţia lor.

„Bă, Bianca, deci, tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul Biancăi, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut.

Noul iubit al Biancăi Drăgușanu… Ăsta e însurat? N-a divorțat acum cinci ani? Și asta cu lupta pentru custodia copiilor, o prostie. În ce sens se luptă? Te-ai trezit, trebuie să stai geană pe Bianca, ce timp să mai ai de copii? Fii atentă, băi, Bianca, v-ați combinat, să fiți fericiți! Dă-i drumul mai repede la divorț, scapă și ea, scapi și tu. Important e următoarea: că tu erai în șlapi în aeroport. (n.r. – Gabi Bădălău). În șlapi mergi doar pe plajă. Încetați cu expunerea asta infectă, este oribil. Ce vrei cu degetele de la picioare? Ce, ți-e cald în aeroport sau ce? Pune dracu’ ceva în picioare.

Deci, Bianca, prima condiție! Ăsta, ca și ăla de dinainte, nu știu cum îl chema, Bodi așa… Și ăla era tot în șlapi prin oraș. Nu există. Bărbat în șlapi nu există! Toți ăștia de sex masculin care umblă în șlapi sunt niște melteni. Ca să ne înțelegem foarte clar. Tu nu te razi când ai ceafa aia? (n.r. – despre Gabi Bădălău). Ce e acolo? Zici că tundea unul pe gazon și te-a tuns pe tine. Cu șlapi și cu ceafa aia…”, a spus Dana Budeanu pe canalul său de YouTube…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..