Home Stiri mondene Dana Budeanu dă de pământ cu Andra și Loredana Groza

Dana Budeanu dă de pământ cu Andra și Loredana Groza

de Buinoschi Andreea

Dana Budeanu este, fără doar și poate, una dintre cele mai controversate persoane publice din România. De data aceasta, în vizorul ei au intrat Andra și Loredana Groza. Din punctul său de vedere, filtrele pe care le folosesc nu le ajută și le schimbă foarte mult înfățișarea.

„Sunt vreo două poze cu Andra, când au început «Românii au Talent», cred, și are ea o poză cumva într-o parte, fără nas, nu are nas, este complet modificată. Există aceste aplicații pe care le folosesc starletele în poze, care, pur și simplu, le modifică fața. Este un subiect foarte important pentru că este o situație, care a depășit orice limită, și de ce le pun pe ele, pentru că ele sunt niște vedete imense în România, care își merită acest statut. Eu nu am o explicație cum ele au ajuns la acestă situație. Așadar, este poză cu Andra de la «Românii au Talent» într-o parte, cred că are o fundă în cap și nu are nas, și poze cu Loredana, sunt ultimele, tot așa, cumva, nu are gură, nu nimic.

Vreau să trag un semnal de alarmă, este foarte important ce am de spus acum. Așadar, aceste filtre pe care le folosiți sunt niște cretinisme. Aceasta nu este o realitate, este un fake pe care l-ați acceptat și eu nu îl înțeleg la Andra și la Loredana. Ce nevoie aveți voi de ele, sunt foarte fake, sunteți oribile în acele poze. Ce nevoie ai tu, Andra, care ești o fată care ai zeci de milioane de oameni care te urmăresc? Pentru ce faceți asta, de ce vindeți acest fake oamenilor, Uitați-vă la voi, chiar dacă vi se pare că sunteți acest desen animat perfect, pentru mine sunteți monștri. De ce? Pentru că eu vă cunosc foarte bine. Tu, Andra, ești o vedetă care se trezește de dimineață și ne zice «Bună dimineața!», așa, fără make-up, și râde cu gura până la urechi și este foarte drăguț. Pentru ce să ai nevoie să postezi o poză fără nas?

Cu ochii depărtați! Ceea ce se face cu filtrele astea este o monstruozitate. Nu ești tu! Pentru ce nu ești tu? Unde se întâmplă această spălare pe creier, acest sentment complet de nesiguranță care vă duce pe acest tobogan al filtrelor și al schimbării fizionomiei voastre. Eu nu înțeleg cine vă poate convinge să apăreți în acest hal. De ce? Oricine vă spune că sunteți ok în pozele alea e fake. Nu aveți nevoie. Loredana este Dumnezeu în această țară, pentru ce să ai acel cap care nu este al tău? Nu ai nevoie, te știu în realitate, de ce vă ascundeți în spatele acestor filtre voi, care aveți milioane de fani sinceri?”, a spus Dana Budeanu pe canalul său de YouTube…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies