Home Stiri mondene Dana Budeanu, declarații despre viața personală: „Eu nu sunt o valoare”

Dana Budeanu, declarații despre viața personală: „Eu nu sunt o valoare”

de Buinoschi Andreea

De curând, Dana Budeanu a luat parte la podcast-ul lui Damian Drăghici. Aceasta a vorbit despre una dintre tragediile care i-au marcat viața, dar și despre ea ca persoană, fiind una dintre cele mai controversate apariții din România.

„Eu nu am cunoscut pe nimeni care a trăit ca acest băiat (n.r. Alex). Toţi oamenii, împreună, în afară de Damian, nu au trăit cum a trăit acest băiat până la 40 de ani. Se bucura de orice, de viaţă. Viaţa, dacă n-o trăiţi, n-o meritaţi. Viaţa a fost dată să fie trăită.

Oamenii nu ştiu cine sunt. Eu sunt un om care vreau să trăiesc fără să-mi compromit sufletul şi mintea, deloc. Sunt o fată care nu cred că a crescut, dar care s-a maturizat de foarte mică.

Asta s-a întâmplat pentru că mi-am dat seama, de foarte mică, că oamenii sunt nefericiţi şi toată viaţa mea am încercat să îi protejez pe cei nefericiţi şi să îi ajut să fie fericiţi, protejându-i. Eram un fel de «gardian al fericirii». Jobul meu de viaţă este să ofer fericire celorlalţi, pentru că am senzaţia că, de fapt, ăsta e secretul.

Eu sunt o valoare? Eu nu sunt o valoare. Eu sunt un produs al netului. Chiar dacă 99% din publicul meu nu mă «haleşte», 100% mă crede. Şi asta pentru că sunt foarte relaxată, iar oamenii au nevoie să râdă. Eu nu mint publicul. Eşti fix ceea ce îţi doreşti. Boala este din suflet, de acolo porneşte, tocmai pentru că îţi este dezechilibrat sufletul”, a spus Dana Budeanu în cadrul podcast-ului respectiv…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..