Home Stiri mondene Dana Budeanu, imagini cu primele sale apariții televizate

Dana Budeanu, imagini cu primele sale apariții televizate

de Clara
  • Dana Budeanu se numără printre cele mai controversate persoane publice din România.
  • Deoarece spune mereu ceea ce gândește, fără a-i păsa de ceea ce oamenii din jur au de spus despre ea, aceasta a câștigat multă popularitate.
  • Puține sunt persoanele care știu cum arăta ea la primele sale apariții pe micile ecrane.

Dana Budeanu se numără printre cele mai controversate persoane publice din România. Deoarece spune mereu ceea ce gândește, fără a-i păsa de ceea ce oamenii din jur au de spus despre ea, aceasta a câștigat multă popularitate.

De asemenea, pe lângă filmulețele de pe YouTube care au consacrat-o, aceasta are opinii în domenii cheie și, de multe ori, le exprimă pe micile ecrane, acolo unde este urmărită de foarte multe persoane.

Cum arăta Dana Budeanu la începutul carierei în televiziune?

Acum, toată lumea o știe pe Dana Budeanu, dar puține sunt persoanele care știu cum arăta ea la primele sale apariții pe micile ecrane.

Aceasta nu s-a schimbat foarte multe, deoarece a îmbătrânit frumos, iar trăsăturile ei sunt aceleași și chiar mai bine accentuate decât acum ceva vreme.

Dana Budeanu își face toate poftele din punct de vedere culinar și nu s-a ferit să spună ceea ce mănâncă.

Criticul a spus ce mănâncă, fără nicio reținere

În timp ce alte femei s-ar simți stânjenite să spună ce mănâncă, deoarece ar părea cu nu se interesează de silueta lor, Dana Budeanu a recunoscut, fără nicio reținere, ceea ce îi place să mănânce.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc, pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar tortul ăla îl mănânc, în general, noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața, mănânc rodie. La prânz, mănânc, de obicei, paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc”, a spus Dana Budeanu, în urmă cu ceva vreme, conform playtech.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies