Home Stiri mondene Dana Budeanu le critică pe mamele care arată fața copiilor în reviste

Dana Budeanu le critică pe mamele care arată fața copiilor în reviste

de Clara

Mai multe vedete din showbizul românesc au decis să nu arate fața copiilor decât pe prima pagină a unor reviste. Dana Budeanu s-a arătat extrem de deranjată de această mentalitate, susținând că persoanele care fac acest lucru o fac pentru sumele mari de bani pe care le primesc pentru a-și arăta copiii.

„Nu arătăm fața copilului până nu apărem pe nu știu ce copertă. Atunci o să ne dea cașcaval, ba nu, avem exclusivitate. Începe negocierea vieții amărâtului ăluia care a venit pe lume. În primul rând, unde naște, care-i clinica. Alooo, se năștea pe câmp.

Nici eu, eu care sunt o prințesă, într-adevăr, am născut la spitalul de stat, că nu erau private. Nu s-a întâmplat nimic. Am intrat, am născut. Ok, am fost singură în salon, am dat o șpagă. Nimic”, a spus aceasta pe canalul său de YouTube.

În aceeași situație s-a aflat și Andreea Bălan, care a arătat chipul celor două fete ale sale pe diferite coperte ale revistelor. În ambele cazuri, membra juriului de la Antena 1 a ținut identitatea lor departe de ochii lumii și le-a arătat fața doar în cadrul respectivelor pictoriale.

„Toată lumea mă întreabă de ce nu o arăt. Este prea mică să o arăt, trebuie să mai crească un pic. Chiar am văzut recent la Antena 1 cum o altă vedetă și-a botezat copilul și a arătat-o la prima băiță. Mi se pare penibil. Nu este normal să-ți arăți, ca vedetă sau persoană publică, copilul dezbrăcat, la băiță. Cel puțin un an sau doi lasă-l să crească, să se formeze ca om, să arate a omuleț. Nu o să o țin ascunsă până la 18 ani, este evident. Nu vreau să mi se ceară mai des poza copilului meu decât o piesă”, a spus Andreea Bălan pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies