Home Stiri mondene Dana Budeanu o face praf pe Ozana Barabancea! „Dezastru…”

Dana Budeanu o face praf pe Ozana Barabancea! „Dezastru…”

de negriuelena

Ozana Barabancea, în vârstă de 50 de ani, nu a scăpat de criticile Danei Budeanu, care nu a fost deloc plăcut surprinsă de felul cum s-a îmbrăcat artista în cadrul unui eveniment monden.

Dana Budeanu a avut doar cuvinte dure la adresa stilului vestimentar al membrei juriului emisiunii de divertisment Te cunosc de undeva!.

Conform criticului de modă, soprana nu a dat dovadă de inspirație atunci când și-a ales ținuta respectivă.

Este vorba despre o rochie neagră cu dungă roșie căreia Ozana Barabancea i-a asortat un trench de culoare galbenă și încălțăminte roșie, combinație total nepotrivită, după cum susține criticul de modă.

Ozana Barabancea a pierdut foarte mult în greutate, iar datorită acestui fapt stârnește, în general, o mulțime de reacții pozitive, dar încearcă stiluri variate și nu sunt mereu pe placul specialiștilor.

Astfel, apariția sa la un eveniment monden care a avut loc de curând nu a fost pe placul Danei Budeanu, care a spus pe șleau ce crede despre ținuta în cauză.

„Trecem la Ozana Barabancea. Pff… După cum observați din imagine, nu am eu ce să zic, vorbeşte poza!

Dezastru! Nu ştiu ce e acolo. Cum ar veni, ce?! Le spun participantelor că ciudat nu înseamnă frumos. Chestia asta cu eclecticul e o tâmpenie…

Gen, nu ştiu cum să mă îmbrac şi m-am îmbrăcat aşa. Nu! Deci, nu, e «pilafen»”, a declarat Dana Budeanu pe canalul său de YouTube despre ținuta pe care a purtat-o Ozana Barabancea.

Surse: viva.ro, stirimondene.fanatik.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!