Home Stiri mondene Dana Rogoz a făcut primele declarații după ce a născut a doua oară. Detalii emoționante

Dana Rogoz a făcut primele declarații după ce a născut a doua oară. Detalii emoționante

de negriuelena

Dana Rogoz a devenit, pe data de 20 mai, mamă pentru a doua oară, dar încă nu se poate duce acasă și nici nu poate primi vizitatori, din cauza măsurilor de precauție generate de starea de alertă.

Actrița a născut prin cezariană o fetiță și mai are de așteptat până primește acordul medicilor cu privire la externare.

Aceasta a făcut primele declarații emoționante în cadrul emisiunii Showbiz Report, în calitate de mămică pentru a doua oară.

Micuța a primit numele Lia Elena, întrucât a venit pe lume în ajunul sărbătorii Sfinților Constantin și Elena.

Vedeta susține că deja s-a recuperat rapid, dar se va conforma regulilor spitalului și va aștepta până va primi undă verde spre a fi externată.

Soțul și fiul lor, Vlad, au venit să o vadă prin fereastra salonului, dar în rest ține legătura cu ei și cu ceilalți membri ai familiei prin video call-uri.

„Probabil sâmbătă voi ieși. De obicei atât durează la cezariană. Ăsta este protocolul. M-am recuperat ușor. Astăzi m-am dat jos și sunt mobilă. Așa am avut și la Vlad, naștere ușoară.

Facem foarte des video call-uri. Pentru că nu au putut să vină să mă vadă.

Și astăzi mi-au făcut o surpriză și au venit în dreptul ferestrei mele de la etajul patru și ne-am văzut de la etaj.

Au venit să ne facă declarații din fața spitalului”, a declarat vedeta la Antena Stars.

„La început eram mai speriată, dar am înțeles rostul acestui protocol și, chiar dacă aveam alte așteptări, pentru că Radu fusese alături de mine și era internat cu mine, am acceptat ideea și acum mă bucur că avem momentul nostru de liniște.

O să păstrăm aceleași măsuri până când fetița va fi în regulă, dar toate treptat. Momentan o văd în poze și în imagini rudele.

Toate au decurs foarte ușor…

N-am avut complicații, am fost activă, cât privește nașterea în sine credeam că o să știu că de, trec a doua oară, dar a fost diferit și am adunat foarte multe povești despre perioada asta”, a adăugat Dana Rogoz.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies