Home Stiri mondene Dana Rogoz a trecut prin clipe de groază. A fost bătută chiar în plină stradă

Dana Rogoz a trecut prin clipe de groază. A fost bătută chiar în plină stradă

de Clara

În cadrul unei postări de pe blogul său, Dana Rogoz a vorbit despre momentul în care o presupusă «fană» a bătut-o chiar în mijlocul străzii.

Perioada în care a avut loc acest incident a fost atunci când Dana era știută ca „Abramburica”. În acel moment, agresoarea și-a recunoscut fapta. „A înnebunit asta cu perfectul ei… Doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (n. r. – o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi, de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea. Sincer, o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea, cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac”, a scris respectiva femeie pe Instagram.

În acel moment, Dana a decis că este momentul pentru a face lumină în acest caz și a vorbit despre modul în care s-au întâmplat lucrurile: „Tocmai am citit pe Instagram acest mesaj. Inițial, m-am blocat. Mi s-a oprit respirația. Probabil m-am blocat la fel ca Dana-copil în momentul respectiv. (…) Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de mulți alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. (…) Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo nouă – zece ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicăi pe stradă. Dar le treceam pe toate la «riscurile meseriei» și mergeam mai departe. Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți, la rândul dumneavoastră,mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva? Îmi imaginez, cu tristețe, ca încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și ca tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum”…

 

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies