Home Stiri mondene Dana Rogoz, experiență memorabilă. Ce i s-a întâmplat actriței

Dana Rogoz, experiență memorabilă. Ce i s-a întâmplat actriței

de negriuelena

Dana Rogoz a trecut printr-o experiență minunată, unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei. Aceasta și soțul său, Radu Dragomir, au aniversat șapte ani de când și-au unit destinele în mod oficial, iar pentru a marca momentul important au sărbătorit într-un mod inedit, alături de fiul lor, Vlad.

Spre bucuria fanilor, Dana Rogoz a povestit pe blogul său amănunte referitoare la ziua de neuitat în care au sărbătorit la Palatul Mogoșoaia cei șapte ani de căsnicie sau, așa cum e cunoscută în popor această perioadă, „nunta de cupru”. La Palatul Mogoșoaia au făcut petrecerea de nuntă acum șapte ani, iar acum au imortalizat în același loc momente speciale de la aniversare, pe care au marcat-o printr-un picnic.

„De fiecare dată când ajungem în poiana din curtea Palatului Mogoșoaia, ne lovește o nostalgie puternică, de ne apucăm și rememorăm toate etapele organizării nunții noastre: cum am ales copacii în care să așezam fotografiile noastre, cum am așezat cele trei mese lungi direct pe iarbă, cum am legat zeci de metri de ghirlande cu becuri, cum stăteam pe pătură și făceam pom-pom–uri cu o zi înainte, cum am pedalat ca nebunii tandemul nostru, cum am așteptat invitații, cum am dansat… cum au trecut șapte ani. Chiar, cum?

De fiecare dată îmi e greu să scriu despre noi. Tot scriu și șterg și iar scriu și iar șterg. Mă uit la fotografii, la Radu și la Vlad și mă emoționează. Ați remarcat ce poză frumoasă ne-a făcut Vlad? E cadoul lui de șapte ani de căsătorie. Mă gândesc să o înrămez. Să îi pun o ramă de cupru – pentru că la șapte ani cică e «nunta de cupru». Nașa noastră de cununie, Liviuca, cel mai bun om de pe Pământ și cel mai atent la astfel de lucruri, ne-a făcut cadou un ibric de cupru din care ne-am băut cafeaua în ultimele zile”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

„Dar ceea ce vreau să rămână scris la această postare, la care probabil voi reveni peste ani și ani, e că sunt fericită, liniștită, că mă simt în siguranță, că mă simt mai frumoasă, mai puternică, că am mai multă încredere în mine, atunci când sunt lângă el. Și că suntem mândri de copilul nostru și de tot ce am realizat împreună în acești ani, de la renovarea căsuței noastre, până la lungmetrajul «MO» ce va avea premiera în toamnă (apropo, avem și o dată: 4 oct.!).

În rest, sper că aceste fotografii surprinse în timpul picnicului nostru de la Palatul Mogoșoaia să vorbească de la șine. Ah, pătura lila e aceeași de la nuntă și e așezată în același loc ca acum șapte ani”, a adăugat actrița…

Sursa: unica.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies