Home Stiri mondene Dana Rogoz, mesaj emoționant cu ocazia aniversării a 18 ani de relație

Dana Rogoz, mesaj emoționant cu ocazia aniversării a 18 ani de relație

de Clara

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul nostru, dovadă stând chiar cele aproximativ două decenii de relație. Cu ocazia aniversării a 18 ani de iubire, aceasta a făcut câteva declarații despre ceea ce este între ea și între soțul ei.

„143/365. 18 ani de relație. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună, pentru Dana care am devenit alături de el. Și, mai ales, pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi”, a scris aceasta în mediul online.

Dana Rogoz vorbește despre suferința prin care a trecut de-a lungul timpului

„Foarte rar ajung să spun «Nu se poate». Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de «Nu se poate», de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat. Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi.

În momentele acelea, trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferința și să accepți că lucrurile astea se întâmplă. Nu e ok nici să te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea. Uneori, lucrurile sunt, pur și simplu, rele. Îți trăiești suferința și, după aceea, mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate”, a spus Dana Rogoz pentru cei de la click.ro.

„Acum, situația este sub control, dar, până acum, evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum, să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa, într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung, pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros”,  a spus aceasta despre moartea tatălui ei.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies