Home Stiri mondene Dana Rogoz vorbește despre suferința prin care a trecut de-a lungul timpului

Dana Rogoz vorbește despre suferința prin care a trecut de-a lungul timpului

de Clara

Dana Rogoz a vorbit deschis despre momentele mai puțin plăcute din viața sa, declarând că suferința trebuie trăită și că e important să găsești o modalitate prin care să mergi mai departe prin viață.

„Foarte rar ajung să spun «Nu se poate». Sunt un om cu multă inițiativă și foarte muncitor. În momentul în care îmi propun ceva, sunt determinată să o fac. Nu sunt un om leneș, urăsc lenea. Sunt om care a tras întotdeauna, nu am așteptat să-mi cadă din cer și m-am și lovit în jurul meu de «Nu se poate», de oameni care încercau să oprească lucrurile, dar mai mult m-au ambiționat. Situațiile dramatice sunt cele legate de sănătate, de pierderea celor dragi”, a spus Dana Rogoz pentru cei de la click.ro.

„În momentele acelea, trebuie, pur și simplu, să-ți trăiești suferința și să accepți că lucrurile astea se întâmplă. Nu e ok nici să te minți, nici să cauți un bine în lucrurile astea. Uneori, lucrurile sunt, pur și simplu, rele. Îți trăiești suferința și, după aceea, mergi mai departe, ajutată de oamenii care contează în viața ta. În minte am familia, ei m-au ajutat mereu să trec peste lucrurile acestea complicate”, a mai spus aceasta.

Dana Rogoz și-a pierdut tatăl în urmă cu mai mulți ani

„Acum, situația este sub control, dar, până acum, evitam să vorbesc despre asta, pentru că imediat plângeam. Acum, să zic că accept, dar este greu. Moartea lui a venit așa, într-o săptămână, iar doliul a fost mai lung, pentru că trebuia să mă mobilizez pentru Vlad, care era foarte mic. Am tot amânat perioada de doliu, când eu aveam nevoie, de fapt, să spun că asta simt, că e dureros.

Tata a fost absent o lungă perioadă din viața mea, după divorțul de mama. Abia după 18 ani, relația noastră a început să se lege. Acum sunt foarte multe regrete”, a spus aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies