Home Stiri mondene Dani Oțil a explicat de ce nu a participat în emisiunea lui Denise Rifai

Dani Oțil a explicat de ce nu a participat în emisiunea lui Denise Rifai

de Clara

Zilele trecute, a fost difuzat episodul în care Connect-R a fost invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, 40 de întrebări. După ce colegul lui Răzvan Simion s-a legat de declarația artistului despre consumul de droguri, mai multe persoane l-au taxat pentru ceea ce a făcut și a spus de ce a refuzat să participe și el.

„Le-am scris tuturor și i-am întrebat dacă sunt supărați pe mine. (…) Le-am explicat contextul. Niciunul dintre aceștia nu văzuse emisiunea. M-a întrebat Denise Rifai de ce nu merg la ea (n.red. în emisiune). I-am zis că o să iasă lumea în stradă și nu mă lasă Guvernul”, a spus prezentatorul în cadrul emisiunii sale de la Antena 1.

„M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și, după aia, mergem la Denise Rifai”, a fost declarația lui Dani Oțil, conform playtech.ro.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul de la Antena 1 și-a exprimat părerea despre persoanele care se laudă că țin post. „Eu, ca proprietar de restaurant, aș vrea să-i îndrum pe cei care vor să țină post că una este să-l ții și alta este să arăți că-l ții. (…) Eu nu știu de ce țin oamenii neapărat să spună că țin post și că suferă în post. «Aș lua patru burgeri, domnule ospătar, dar, acum, sunt în post și fac sacrificiul suprem…». Dacă ții post, ține pentru tine și pentru legătura ta cu… . Nu mai spune «la toți» cu cine ai mânca și cu cine ai face dragoste, care nu e soția ta. Că ăla nu e post. Ții post că vrei să o faci, nu să te autoflagelezi”, a spus Dani Oțil, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies