Home Stiri mondene Dani Oțil a sunat la 112 din cauza problemelor cu inima

Dani Oțil a sunat la 112 din cauza problemelor cu inima

de Clara

Dani Oțil a declarat că, de-a lungul timpului, nu a întâmpinat prea multe probleme de sănătate, motiv pentru care nu a fot nevoit să sune la 112. Cu toate acestea, prezentatorul a spus că, la un moment dat, din cauza faptului că inima îi bătea foarte tare, a apelat la numărul unic de urgență.

„Eu nu am chemat decât de două ori în viaţa mea salvarea. O dată pentru că, din motive sufleteşti, am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod. M-am trezit într-un atac de panică. Eram supraantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept, că aveam impresia că o să mor.

M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun. M-a apucat panica şi mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soţia pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun «Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce».

A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis «N-aveţi nici pe dracu, domnul Dani»”, a spus Dani Oțil, conform celor de la spynews.ro.

Dani Oțil nu a avut prea mare succes la fete în tinerețe

„Mă gândeam că nu aveam bani, aveam mașină de serviciu, stăteam cu chirie într-un loc foarte strâns. Nu aveam nici viață senzuală, eram dezastru. Când am aflat eu că la București să le și plimbi, să le scoți la masă… Era greu.

Nu știam să mă împart între sport și a face dragoste. Și am făcut sport, fiindcă mă costa mai puțin. Singurii sâni pe care îi vedeam erau în club. Multe luni doar pe ăia i-am văzut. Sunt în urmă. Băi, ce viață aveam!”, a spus Dani Oțil, conform celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies